Sinterklaas-shows


Disco 4 Kids-show is de kindershow bij uitstek! Disco 4 Kids - sinterklaasshow Dit spectaculaire dans programma is een unieke meedoe belevenis voor alle kinderen. Voor de komst van Sinterklaas worden de kinderen opgezweept met een heuse Sinterklaas disco. Een erg leuk en bijzonder attractief voorprogramma.

Pieten Disco Pretshow Natuurlijk heeft Sinterklaas zijn eigen muziekpieten. Deze Pieten hebben hun eigen Disco Show, want ook Zwarte Pieten vinden het wel eens leuk om flink te feesten. En aan het einde van de show zullen de kinderen allerlei leuke dansjes en liedjes die ze geleerd hebben aan de Sint kunnen laten zien. Want die komt toch ook Ö??

Richard Top Sinterklaas show Een uniek programma dat zeer geschikt is als voorprogramma voor de Sinterklaas. Door de originele samenvoeging van een goochelshow met een poppenkast is dit een heel origineel programma. Als opwarmer begint Richard met een 20 minuten durend poppenspel met een spannend meeleefverhaal.

Jeugdshow Anders met Sander Bekend van o.a. zijn televisie optreden bij Paul de Leeuw. Boekt u Babello? Dan maakt u de juiste keuze!

Clown Sander presenteert een professionele kindervoorstelling vol verbluffende goocheltrucs, jongleren, ballondiertjes, buikspreken en natuurlijk sprankelende humor!

Frederico INTERNATIONAAL VARIéTé ARTIEST - GOOCHELAAR - CLOWN - ANIMATOR - JONGLEUR - SPEELT NIET ONDER 1 HOEDJE .... MAAR TOVERT UIT ZIJN VERSCHILLENDE HOOFDDEKSELS DE MEEST UITEENLOPENDE CREATIES MET: VOORAL ... VEEL ... VROLIJKHEID

Pascalino De moderne Circusclown met de humor van nu! Met de voorstelling van Clown Pascalino haalt u een unieke circus belevenis in huis.

Theo van der Geest goochelaar met een knipoog