Dweilorkesten


De Ölietappers

De Ölietappers is een dweilorkest dat inmiddels een goed lopende klantenkring heeft opgebouwd. Door middel van spontaniteit gekoppeld aan gezelligheid en muzikaliteit zijn de "Tappers" een veel gevraagd orkest. Of het nu om een personeelsfeest, schaatsfestijn, braderie of voetbalwedstrijd gaat, alles wordt succesvol afgesloten. Dit orkest heeft met haar activiteiten al op verschillende nationale en internationale festiviteiten succes behaald. Bent u geïntersseerd in een optreden, belt u dan gerust even met: 0513 434383


Meer mogelijkheden:

Blauhúster Dakkapel 16 "betufte" muzikanten, breed repertoire, bekend van vele (sport)evenementen. De kapel heeft 2 CD's uitgebracht genaamd: 'Feest" en "Concert". Beschikbaarheid: tijdig boeken.
Glasblazers Het orkest bestaat uit 15 man. Er wordt opgetreden bij voetbalwedstrijden van SC Heerenveen, Schaatswedstrijden, bedrijven, braderieën, op kroegentochten enz.
Harrekieten Een actieve boerenkapel bestaand uit 18 leden.
Hofkesjongers Een 13 persoons dweilorkest wat ooit in 1981 begonnen is als blaaskapel. Op dit moment bestaat de bezetting uit trompetten, baritons, trombones, bassen en slagwerk.
Dweilorkest Lutkewierum De muzikanten, zgn. uit het kleine (Friese) dorp Lutkewierum, doen iedere keer hun uiterste best om de zaak tot een goed einde te brengen, maar ja, daar heb je goede muzikanten voor nodig, dus gaat er altijd wel iets mis. Vals tot zeer vals, slechte timing, soms enorme ruzies, slecht gekleed in zeer opvallend rood.
De Rubberband De Rubberband is, zoals de meeste dweilorkesten, eigenlijk bij toeval ontstaan. Het eerste optreden was meteen een groot succes met o.a. een live optreden voor Omrop Fryslan. Nu (inmiddels honderden optredens in binnen- en buitenland, voor radio en TV) is de Rubber band één van de meest gevraagde dweilorkesten in Nederland. De Rubber band telt 12 leden.
De Swalkers Blaaskapel met 14 leden.