een onvergetelijke belevenis !


Parachute Springen Tezamen met de instrukteur maakt u na uw exit een vrije val van ongeveer een halve minuut waarna de parachute zich ontvouwt op ruim een kilometer boven het ďlandingsveld". Na een prettige afdaling, waarbij u kunt genieten van het prachtige landschap, maakt u een zachte landing voor de ogen van familie, vrienden en toeschouwers. U bent een onvergetelijke belevenis rijker !

Waterski-show Tijdens deze show vertoont Kepper als clown en acrobaat zijn grappen en stunts op het water, op de steiger. Verder bieden wij u een team samengesteld uit Nederlands beste waterskiŽrs, die u perfect uitgevoerde stunts laten zien zoals piramide, blootvoetskiŽn, free style, clownerie, vlaggenparade, slalomskiŽn, acrobatiek op het water, en natuurlijk "vuurwerk" (special effects).

Seas Trial Team Dit team bestaat uit Nederlandse toprijders van de motortrialsport. Buiten de wedstrijden geven ze demonstraties op braderieŽn, markten e.d. Het is zelfs mogelijk om een gedeelte uit de show te gebruiken als openingsstunt. De demonstraties hebben het karakter van een wervelede show waarbij de rijders hun evenwichtskunsten, voorzien van spectaculaire sprongen en rijstijlen.