Disco


Disco 4 Kids is de kindershow bij uitstek! Een kinderdisco op maat voor alle kids van nu.Supergaaf dus!

O dB Party Het is al enige tijd populair in Nederland. Wie wil dansen moet met een koptelefoon de dansvloer op. Even wennen, maar dan is het een te gekke manier van feesten.


DSL drive-in-show 1
Complete drive-in met geluidinstallatie tot 250 personen, 8 x par 56 lamp, rookmachine en twee lichteffecten. 1 x D.J. entertainer die de nieuwste hits draait en inspeelt op de wensen van de bezoekers.

DSL drive-in-show 2
Complete drive-in met geluidinstallatie tot 1000 personen, 8 x par 56 lamp, rookmachine, blacklight gun en twee lichteffecten. 2 x D.J. entertainer die de nieuwste hits draaien en inspelen op de wensen van de bezoekers.

DISCO’83 drive-in-show
De show waar het allemaal mee begon. Twee D.J.’s draaien alles van plaat en de oude hits vliegen je om de oren. Complete drive-in met geluidinstallatie tot 1000 personen, 8 x par 56 lamp, olie projectie, een spiegelbol en een lichteffect.

DSL MEGA DRIVE-IN-SHOW
Mega drive-in-show met een geluidinstallatie tot 2000 personen, 16 x par 56 lamp, 4 x Roboscan, Roboscan, blacklicht gun, rookmachine, twee lichteffecten en een 6 meter trus om alles in op te hangen. Deze show wordt ook gedraaid door 2 D.J. entertainers.

Buiten het verhuren van drive-in-shows verhuren wij P.A. en lichtinstallaties voor bands, festivals, modeshows en houseparty’s.