Goochelaars


Frederico INTERNATIONAAL VARIéTé ARTIEST - GOOCHELAAR - CLOWN - ANIMATOR - JONGLEUR - SPEELT NIET ONDER 1 HOEDJE .... MAAR TOVERT UIT ZIJN VERSCHILLENDE HOOFDDEKSELS DE MEEST UITEENLOPENDE CREATIES MET: VOORAL ... VEEL ... VROLIJKHEID

Goochelaar Sander presenteert een professionele kindervoorstelling vol verbluffende goocheltrucs, jongleren, ballondiertjes, buikspreken en natuurlijk sprankelende humor!

Minze Dijksma begon op jonge leeftijd met goochelen. Al snel bleek dat hij naast inzet ook veel talent had. Door hard te werken aan zijn trucs en veel optreden wist de Friese goochelaar zelfs een ...

Theo van der Geest goochelaar met een knipoog

Zie ook:

Sprookjesgoochelaar Carlijn

Tijdens haar show vol magie en fantasie neemt goochelaar Carlijn de kinderen mee naar de wereld van het sprookje. Het goochelen sluit perfect aan bij de belevingswereld van het jonge kind. De emotionele betrokkenheid bij de show is zo groot dat de kinderen als het ware uitgenodigd worden om met de goochelaar mee te 'toveren'. Met behulp van een toverbol en een eeuwenoud toverboek komen, met hulp van het publiek, de meest toverachtige en wonderbaarlijke gebeurtenissen tot stand. Samen worden er prachtige spreuken en toverversjes opgezegd, begeleid met de bijpassende gebaren. De lichtjes, decor en muziek zorgen voor een sfeervolle entourage.

Japie Baksteen

Hij is dé goochelaar speciaal voor kinderen (3 t/m 8 jaar).
De grote goochelshow duurt ruim 1 uur. Japie is in een woord te omschrijven:...DOM!!!
Maar hij weet velen harten van kinderen te veroveren, wanneer hij in zijn rol van schoolmeester, met zijn goocheltrucs en illusies aan de slag gaat. Zo laat hij, waar alle kinderen met hun neus bij in de buurt zijn een vriendje of vriendinnetje van ze zweven!
Dit is een zeer leuk kinderprogramma waar de kinderen stom verbaast naar huis gaan van de zeer mooie en knappe goocheltrucs.