Straatmuziek

't Looporkest , ongeclompliceerde Dixiland muziek, toegankelijk voor jong & oud en altijd leuk om tegen te komen, op wat voor gelegenheid dan ook: 't Looporkest heeft geen podium nodig en kan zich verplaatsen naar ieder gewenste locatie.

André Verhagen , op nostagische wijze worden de muziekboekjes nog met de hand door het draaiorgeltje gevoerd, waarbij zo nu en dan ook de kinderen mogen helpen. Jasper de aap gaat mee, hij kan zingen en praten en is al een vriend van vele kinderen.

Ben the Banjoman. Mobiele eenmansact, op zijn paard trekt hij door het land, al zingend en spelend op zijn banjo. (klik op de titel of foto voor een filmpje en/of geluidsfragment)

Crackerjacks. Tien jaar geleden werd het orkest opgericht en maakte meteen een vliegende start door de eerste prijs te winnen tijdens het concours van de Leidsche Jazzweek.

Zie ook:

Drumband De Marko's verzorgt regelmatig optredens in de regio.

Dweilorkesten , door middel van spontaniteit gekoppeld aan gezelligheid en muzikaliteit zijn de "Tappers" een veel gevraagd orkest. Of het nu om een personeelsfeest, schaatsfestijn, braderie of voetbalwedstrijd gaat, alles wordt succesvol afgesloten.