Orkesten en Bands


Bertus Staigerpaip , de band is terug en hoe!

Bounty Hunters ft. Johannes Rypma wij stellen u met veel succes voor aan de nieuwe band van Voice-finalist Johannes Rypma. In no time stond het powertrio The Bounty Hunters op talloze feesten en in diverse kroegen.

Crackerjacks , tien jaar geleden werd het orkest opgericht en maakte meteen een vliegende start door de eerste prijs te winnen tijdens het concours van de Leidsche Jazzweek.

Diep Triest In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is Diep Triest een band die feest wenst te maken.

k-BENG!! speelt een frisse mix van pop- dance en rockclassics met een hoog -jaren 80 - top 100 - heeee die is ook gaaf!- gehalte. Door de verschillende speellijsten wordt de band voor uiteenlopende gelegenheden geboekt.

Orkest Butterfly Het orkest uit Friesland Een begrip in Noord Nederland

Robbie Williams Tribute Show 2 x 45 minuten live in concert. Lichteffecten, een videoscherm en een perfecte imitatie van Robbie Williams met band, dat is de spectaculaire show van ĎA Tribute to Robbie Williamsí.

The Wieners Vintage Rock'n'Roll uit de fifties! The Wieners spelen zowel grote hits als B-kantjes en 'rarities', van Buddy Holly, Johnny Cash, Elvis Presley, Everly Brothers, Gene Vincent, Johnny Burnette, Roy Orbison en nog veel meer.

TOF! Het repertoire van TOF! is bijzonder veelzijdig met extreem verrassende overgangen. Kortom bij een TOF! concert vliegen de hits, samles en fragmenten je in razend tempo om de oren!

Zie ook: