Outdoor Attracties


Acrobatic Bunji Is bunjee jumpen u iets te heftig, dan hebben wij een acrobatische vorm voor u bedacht. We spannen tussen twee palen een stevig elastiek. De "slachtoffers"vanaf 12 jaar kunnen nu zelf springen op de trampoline en door de elastieken aan hun middel springen ze werkelijk meters de lucht in, ver boven uw andere publiek. Als ze hun best doen halen ze met gemak een hoogte van 9 meter.

Airbikes Een variant op de Mega Schommel zijn deze Airbikes. Onder de schommel hangen 2 fietsen, door te fietsen maakt u een volledige "looping". Wie droomt daar niet van?! Gemonteerd op een aanhangwagen past deze attractie op ieder evenement. Met twee personen samen de wereld op zijn kop bekijken.

Bungee Run Lopen, zo krachtig als men kan. Lopen terwijl men bevestigd zit aan een elastiek om nadien terug gekatapulteerd te worden.

Mega Ballenbad Net als kleine kinderen, mogen nu ook volwassenen tussen ruim 30.000 ballen springen. Ze krijgen de kans om deel te nemen aan een unieke belevenis. Veelal wordt er een spel element ingebracht. Zo kunnen de (volwassen) deelnemers zoeken naar voorwerpen die verstopt zijn in deze ballenbak.

Space Swinger Komisch en lijkend alsof de hele aarde om je heen draait! Handen en voeten worden vastgebonden en vervolgens gaan de ringen hun eigen weg, de ene draait linksom, de andere draait je op z'n kop zodat je alle "hoeken" van de aarde te zien krijgt.