Consumenten Acties

Winkelcentra


KRAAK DE KLUIS

Met de kassabon (uiteraard afkomstig van een winkelier die meewerkt aan deze actie) kunnen de klanten meedoen aan dit spel. De kanshebber maakt op het podium een keuze uit de enorme hoeveelheid sleutels waarvan er maar enkele toegang geven tot de inhoud van de kluis. Inderdaad, past de sleutel, dan is de prijs gewonnen. De prijzen worden door de deelnemende winkeliers ter beschikking gesteld.
Deze spelshow wordt op zeer enthousiaste wijze gepresenteerd door Jeroen van den Berg


POPPENKASTFESTIVAL

Nostalgische tijden in een modern jasje herleven met het Poppenkastfestival. Maar liefst vier verschillende poppenkasten worden in uw centrum opgesteld. Ieder theater geeft vier voorstellingen van 15/20 minuten, totaal krijgt u dus 16 shows. Buiten vier schitterende poppenkasten komen ook een levensgrote en echte Jan Klaassen en Katrijn mee. Deze overbekende poppen attenderen kleine gasten op de aanvangstijden van de voorstellingen. Het Poppenkastfestival wordt promotioneel ondersteund door 1.000 full-color flyers met de naam van de opdrachtgever, foto's van de poppenkasten, plaatsen waar de verschillende theaters te vinden zijn en natuurlijk de aanvangstijden van de verschillende poppenkasten. Tot slot ontvangt u 250 aankondigingsposters een advertentieprint en een persbericht.
Houdt u met het boeken van het festival rekening met de druktijd van de posters en flyers


KWARTIER ACTIE

Een kleine mobiele geluidsset, een presentator en een geluidsman zijn de belangrijkste ingediënten van deze topper. Elk kwartier doen wij één van de winkels aan en onze presentator kondigt op ludieke wijze de diverse kortingen in die winkel aan. De kortingen zijn alleen geldig in het kwartier dat wij aanwezig zijn, uiteraard bepaalt de winkelier wat de korting of actie precies is.


WINDKRACHT 10

In een wervelwindkast wordt uw publiek bedolven onder de ballen of briefjes die omhoog geblazen worden. Afhankelijk van uw budget kunnen we een leuke invulling aan deze actie geven. Het aantal gevangen balletjes kan bijvoorbeeld recht geven op een bepaalde prijs.


MINI MODELS / TP MODELS

Ter promotie van uw centrum organiseren wij een kinder-modellen wedstrijd of een 'gewone' modellen wedstrijd. Wij kunnen hierbij al het werk uit uw handen nemen. Zo kunnen wij zorgen dragen voor advertenties in huis-aan-huis bladen, flyers, posters. Eventueel hebben wij een podiumwagen voor u. Uiteraard verzorgen wij licht, geluid en presentatie.
Bel eens voor de vele mogelijkheden!


WIJ LATEN PRIJZEN SMELTEN

Splinternieuwe eind winter/voorjaars actie! Onze 2 wandelende sneeuwpoppen delen flyers uit met daarop de SMELTENDE prijzen bij uw winkeliers. Wij zorgen dat de winkeliers in het bezit komen van actie posters waarop ze zelf de actie's in kunnen vullen. Verder is deze actie uit te breiden met bijvoorbeeld een presentator en actie spel.