Duo's

Combo Jerry Steyger is een beschaafde professionele formatie die haar muziek, qua stijl en geluidsniveau aan iedere gelegenheid kan aanpassen. Het repertoire omvat zowel instrumentale als vocale nummers variŽrend van easy listening, bossa nova's, chansons, blues, tot pop.

Duo Rentree een veelzijdig duo met een zeer uitgebreid repertoire, voor ieder wat wils. Van Top 40 tot Nederlandstalig, van Gouwe Ouwe tot Duitse volksmuziek en niet te vergeten de Evergreens. Uw dansavond, bruiloft personeelsfeest of een ander feestelijk gebeuren heeft het metéén bij de aanwezigheid van Theo en Henk.

Erwin & Willeke - Erwin Fillee & Willeke Díestell, samen hebben zij de CD's "Samen" en "Vrienden" en "Voor Altijd" gemaakt met liedjes van vroeger en treden zij op in bejaarden- en verzorgingshuizen, seniorenhotels en op bruiloften en partijen door geheel Nederland en BelgiŽ.

Fratres Corona - twee broers die een perfecte muzikale eenheid vormen en met hun muziek vol passie en overgave al tienduizenden toehoorders hebben weten te boeien. Als geen ander weten zij de stemming van het moment aan te voelen en de juiste toon te zetten voor een sfeervolle én stijlvolle ambiance, waarin ook een goed gesprek tot zijn recht kan komen.

Ongeremd Gitaarduo, ze zetten met hun uitzonderlijk breed en gevariŽerd repertoire de meest uiteenlopende bruiloften op zín kop en laten muzikaal omlijste bedrijfspresentaties ďgladjes en geliktĒ verlopen.

The Lion Rules - biedt u een veelzijdig repertoire voor al uw feesten en partijen. Zij verzorgen achtergrond-, dans- en feestmuziek. Het repertoire bestaat uit allerlei (populaire) herkenbare songs; of het nu gaat om een rustige ballad, stevige Nederlandse Rock of een smartlap op z'n tijd, ze spelen het allemaal. Afhankelijk van de wensen over de invulling van uw feest wordt de muziekstijl zoveel mogelijk aangepast.