Entertainment


Fever - The Disco Party

"Back to the Eigthies" in een wervelende show met een hoog dansbaar gehalte. Kort samengevat is dit de nieuwe swingende super-act van de heren Alain Kersten & Ricardo van der Laan.
De Eigthies-show bevat een aaneenschakeling van tophits uit de jaren '80 in een hedendaags jasje. In ongeveer 40 minuten laten de twee geroutineerde zangers een spetterende indruk achter welke voor velen een "feest der herkenning" zal zijn.

The Party Drive-In Discotheek

Als we van een ding zeker zijn is het wel van het feit dat The Party Drive-in Discotheek de regelrechte klapper wordt van Uw feest.
De historie gaat terug naar anno 1978 toen onze Discjockey zijn eigen Drive-in Discotheek begon. Nu kunnen we de wedergeboorte van de show meemaken precies zoals-ie in 1988 naar zolder verhuisde. Er wordt dus uitsluitend gebruik gemaakt van orgineel materiaal; dus alleen grammafoonplaten, pick-up's, spiegelbollen en looplichten. Uiteraard is alle apparatuur welke "uit het zicht" van het publiek staat ultra-modern en van topkwaliteit. Deze topshow wordt gepresenteerd vanuit een antieke voorkant van een Pontiac uit 1965.
Er kan gekozen worden uit een breed repetoire uit de jaren 60-70 en de helft van 80.

Sh@gadelic

Of u nu een groot of klein feest geeft, oud of jong bent, de dans klassiekers zijn altijd een succes. Muziek uit de seventies kennen we tenslotte allemaal, sommige zelfs in splinternieuwe stijl. De herleving van deze muziek kunt u alleen echt meemaken met Sh@gadelic!
In een flitsende en indrukwekkende show zullen drie top vocalisten de grootste discohits laten herleven. U hoort de BeeGees, Boney M, Tavares en nog veel meer...
Liz Furry, Bobby F. en Disco Jay geven aan bekende classics een geheel eigentijdse draai. Met hun sounds, look en choreografie nemen zij u mee naar de glitter en glamour van de jaren '70.
You should be dancing!!!

Seventies Dansvloer

Kent u ze nog?! Vloeren voorzien van allerlei lampen, welke kunnen branden vele patronen en vele kleuren. Deze vloer is op maat aan te leggen en kan volledig aan uw wensen aangepast worden.
Deze dansvloer geeft juist 'the finishing touch' die uw feest nodig heeft!