Tekenaars


Ellen van Boggelen heeft zich vanaf haar jeugd gespecialiceerd in portretten, o.a. in potlood, aquarel en olieverf. Bij het sneltekenen gebruikt ze hoofdzakelijk potlood en tekent gemiddeld 8 profielen per uur.

Jeroen Busschers KARIKATURIST / SNELTEKENAAR Niet alleen voor beroemdheden.... maar voor iedereen!

Johan van Dam All Cartoons Holland JOHAN VAN DAM sneltekenaar/karikaturist. In enkele minuten een treffende karikatuur van uw gasten op papier!

René van Hooren Zoekt u nog een spraakmakende act op uw feest of evenement? Iets waar uw gasten nog lang over zullen napraten! Met zo'n 20 jaar ervaring weet ik de juiste sfeer te creŽren .....

Erwin Hogeboom

Erwin is wel een heel bijzondere gast tijdens uw feest, opening, beurs of in uw winkel(centrum). Deze rasechte cartoonist verwerkt in de tekeningen van uw gasten allerlei grapjes zoals beroepen, hobby's of andere interesses.
De cartoons hebben een formaat van 40 x 50 cm waarbij hij gebruik maakt van schitterende kleuren.
Veel ruimte heeft Erwin niet nodig. Op slechts een paar vierkante meter werkt hij vol overgave aan weer een nieuwe spotprent.
Naast het tekenen speelt hij klarinet en lokt op deze wijze als een rattenvanger het publiek naar Hamelen.

Frank Los

Karikaturist, Comedian & Sneldichter Frank Los
...........meer dan alleen een tekenaar. Heeft u wel eens een optelsom gezien van een karikatuurtekenaar, een plezierdichter, een clown, en een stand-up comedian? Dan moet u zeker Frank Los eens zien. Hij lijkt wel niet helemaal goed snik, maar ondertussen weet hij precies wat hij moet doen om u en uw gasten te vermaken. De rode draad in de act van Frank Los zijn de karikaturen die hij in slechts drie minuten maakt. Hij maakt er dus in vier uur vele tientallen. Frank gaat door de zaal op zoek naar nieuwe "slachtoffers". Daaromheen kan er van alles gebeuren. als een gericht projectiel weet Frank Los zijn publiek, al improviserend, te raken.

Harold

Harold bezit als geen ander de juiste dosis humor om van u, uw zakenrelaties, personeel, bezoekers, klanten en alle anderen een lachwekkende karikatuur te maken waar men zich in zal blijven herkennen.
Bedrijfsfeest, beurs of andere festiviteit?
Met zijn aanwezigheid is een gezellige, ontspannen ambiance gegarandeerd.
Harold dankt zijn bekendheid o.a. de karikaturen die hij tekende voor weekblad Panorama, zijn optreden in het TV-programma Catherine en Ron Brandsteders TV-programma 'Laat ze maar lachen'.

Harold's Karikatuur workshop
Een workshop karikatuur tekenen op bijvoorbeeld een motivatiedag is ook zeker een succes met Harold die de scepter zwaait.

Tony Holsbergen

Wanneer Tonny aan het werk is, weet zij uw gasten als een magneet aan zich te binden.
Door een praatje, leid ze de aandacht af van het poseren, terwijl ze in enkele minuten een karikatuur of realistisch portret gereed heeft.
Het ontstaan van de tekening, biedt de enthousiaste toeschouwers een stuk entertainment: "verdraaid, 't is 'm", wordt er gefluisterd, terwijl ze de creatie de finishing touch geeft.
Door uw gasten een blijvende herinnering mee te geven, krijgt uw evenement veel meer impact.

Guus Ong

Sneltekenaar Guus Ong
De enige echte sneltekenaar van Nederland, 50 seconden per karikatuur op GROOT formaat!!!
Met enkele rake streken smijt Guus Ong een rake typering van een feestganger op het grote vel papier
(50 x 65 cm). Het is altijd een groot sucses op ieder evenement. Daarom neemt hij een unieke plaats
in tussen alle tekenaars die vaak een "mooier plaatje" maken en daar dus veel meer tijd voor nodig hebben.
Als karikaturist is hij vaste medewerker van de Amerikaanse krant "The Chicago Tribune".

Op een avond kunnen vaak ALLE GASTEN worden getrakteerd
op een GROOT FORMAAT getekende karikatuur!