Jeroen Busschers

KARIKATURIST / SNELTEKENAAR
Niet alleen voor beroemdheden.... maar voor iedereen!

Onder de tekenstift van Jeroen Busschers ondergaat u geleidelijk een metamorfose en ziet er uiteindelijk uit zoals u nooit heeft willen weten. Maar......wel dusdanig humoristisch dat de omstanders slechts nog een wens hebben: net zo grappig afgebeeld te worden als u. Dit alles in plus-minus 5 minuten per tekening. Een goede gelijkenis met gevoel voor detail en humor behoren tot de prioriteiten van Jeroen, wat de sfeer ten goede komt.
Mede dankzij zijn opleiding aan de kunstacademies van Amsterdam en Enschede hebben zijn karikaturen een persoonlijke stijl en kwaliteit, voort ‘tekent’ Jeroen moeiteloos in de talen Nederlands, Engels, Frans en Duits wat van pas kan komen bij internationale evenementen.

DIGITALE KARIKATUREN

Ook is het mogelijk Jeroen in te huren als digitaal tekenaar, de karikaturen worden getekend met een electronische pen op een ruim tekenscherm, er is nog een tweede monitor van 27” opgesteld, dit heeft het voordeel dat het publiek ongehinderd mee kan kijken naar het ontstaan van de tekening. De karikaturen worden full-color getekend, vervolgens geprint en aan de geposeerden meegegeven in een luxe A5 passe-partout. De tekening neemt ongeveer 7 minuten in beslag. Bedrijfslogo’s of andere teksten kunnen probleemloos mee-geprint worden. Tevens krijgt de opdrachtgever na afloop een cd-rom met daarop alle getekende karikaturen, ook worden alle karikaturen op een aparte website gezet opdat men ze kan downloaden.

KORTOM

Met Jeroen Busschers biedt u een unieke tekenattractie aan op uw paty of evenement, terwijl u uw gasten een originele herinnering hieraan meegeeft. Een geslaagde act voor: beurspromotie, openingen, winkelcentra, bedrijfstrainingen e.v.a. festiviteiten.