Clowns

Clown Sander presenteert een professionele kindervoorstelling vol verbluffende goocheltrucs, jongleren, ballondiertjes, buikspreken en natuurlijk sprankelende humor!

Clown Winny Met zijn groot gevoel voor humor krijgt hij iedereen aan het lachen. Clown Winny treedt op met een hele show voor het grootste publiek, maar past zich ook aan het kleinste zaaltje aan.

Jeugdshow Anders met Sander Bekend van o.a. zijn televisie optreden bij Paul de Leeuw. Boekt u Babello? Dan maakt u de juiste keuze!

Pascalino De moderne Circusclown met de humor van nu! Met de voorstelling van Clown Pascalino haalt u een unieke circus belevenis in huis.

Ballonartiest Veel mensen die mij boeken waren eerst op zoek naar een ballonnenclown, maar zagen in mij een heel goed alternatief.

Ballonnenclown Hij fietst op zijn hoge fiets over uw lokatie en maakt van gewone ballonnen allerlei dierfiguurtjes zoals hondjes, vogels, spinnen en vissen etc. De kinderen zijn er gek op. Uiteraard inklusief onbeperkt ballonnen uitdelen.

Solo Circus Payaso tovert de mooiste glimlachjes op kinderfeestjes maar ook op evenementen met een wervelende circusvoorstelling.

Clown Jopie en Tante Angelique

Tante Angelique is de modieuse, goedlachse tante van Clown Jopie.
Zij tracht op een eigentijdse, vriendelijke wijze Jopie in het gareel te houden.
Tante Angelique houdt van gezonde geluidjes en Jopie is dol op ‘Ui’tjes. De opvoedkundige lessen van onze slanke tante leiden tot vele doldwaze situaties, met komische sketches.
Soms moet zij Jopie op ietwat strenge wijze tot
de orde roepen.
Samen zingen zij o.a.: "Een koffer vol met liedjes" en het alom bekende "Kiwi-lied”