Kids Spectaculair

Wij komen met de attracties/activiteiten naar u toe en bouwen deze op- en af.
Wij zorgen voor professionele begeleiding gedurende maximaal 5 verzorgingsuren.

Alle attracties zijn exclusief reiskosten en btw.


MAGISCHE TOVERHOED € 475,-
Telkens gaat een kind in de hoed en komt het konijn er uit. Het kind gaat in de hoed metershoog de lucht in. Ook zeer attractief voor kijkers.  
KINDER PIRATENDORP € 1500,-
Wij plaatsen een heel compleet piratendorp voor kinderen. Zeer geschikt voor wat grootschaliger evenementen. Zo kunnen zij heerlijk springen en dartelen op het piratenschip springkussen, uitkijken vanuit het beweegbare kraaiennest, worden ze geschminkt en delen wij popcorn en limonade uit. Uiteraard kleden wij het geheel leuk aan met o.a. een grote opblaasbare ingangspoort, hekken en decor. Het piratenkorp wordt begeleid door 4 van onze piraten.  
CRAZY CIRCUS € 750,-
  Een zeer leuke attractieve attractie voor kinderen. Wij komen met 2 leuke clowntjes de boel op stelten zetten. In een fraaie circuspiste van vier meter doorsnede kunnen de kinderen samen met onze 2 clowns spelen met de circusattributen, een gekke fiets, jongleren, bordjes draaien, diabolo, rollende bal etc. kompleet met spetterende circusmuziek en zeer mooi circusdecor. Bovendien plaatsen wij een prachtig circus springkussen.
SUPER CIRCUS SPEKTAKEL € 3950,-
Zolang er kinderen zijn zal er circus bestaan. Kinderen zijn gek op deze vorm van plezier. Wij presenteren een waanzinnig en overvol dagvullend programma waar de stukken van af vliegen. Circus, circus en nog eens circus. Geen voorstelling, maar wel spelen met onze clowns en met onze vele circusattracties. Bijzonder geschikt voor winkelcentra en grote kinderevenementen. Locatievullend, kindvermakend en oogstrelend. Wij leveren 25 kleurenposters bij boeking van dit geweldige gebeuren. In totaal komen wij met 8 personen begeleiding waaronder een echte circusdirecteur. De attracties die wij leveren liegen er niet om. Het menselijk rad van avontuur. Kinderen kunnen ronddraaien in dit duizelingwekkende opblaasbare circusdecor en anderen mogen met ballen gooien op de klittenbandhoudende schijf. Wij plaatsen een groot circus springkussen. Kinderen mogen schommelen in de "vliegende trapeze": Een trailer met 2 echte schommels die wel 7 meter hoog kunnen. Uiteraard is er een ballonnenclown met dierfiguren en een echte circuspiste vol echt circusspeelgoed zoals jongleeratrtikelen, een loopbal, het clownskop gooien en het kleefbal werpen. Suikerspinnen en popcorn kunnen oneindig veel gegeten worden bij 2 prachtig gedecoreerde stands. Als extra blikvanger plaatsen wij een opblaasbare clown van 6 meter hoog. Een plein vol, dus goed voor veel publiek.  
GROTE JUNGLE DAG € 3500,-
  Kinderen houden van dieren en dus zal deze jungledag een groot succes worden. Uiteraard is dat succes afhankelijk van wat de kinderen krijgen voorgeschoteld. Nou dat zit wel goed. Wij leveren een waanzinnig uitgebreid junglespektakel vol plezierige attracties. Bij boeking ontvangt u 25 grote kleurenposters. De activiteiten bestaan uit he jungle speelcentrum. Dit 12 meter grote springkussen is geheel gedecoreerd in junglestijl en zal bij de kinderen bijzonder aanslaan. Popcorn wordt getrakteerd vanuit de jungle popcornstand. De popcorn wordt in kleurige junglezakjes verpakt. Ook is er het geweldige monckey fighting. Een groot opblaasbaar spel waar je elkaar met de toortsen van de eilandjes moet werpen. Inclusief leuke prijsjes. Tevens kunnen kinderen klimmen in de 5 meter hoge klimpalmboom waar kokosnoten uitgehaald moeten worden. Apie en Arie de oppasser lopen rond en maken dierfiguren van ballonnen. Zo ook de rondlopende krokodil die junglecadeautjes uitdeelt. Kinderen worden tot jungledier geschilderd in de jungle color schminksalon. Om het geheel te kompleteren plaatsen wij 4 enorme opblaasbare palmbomen van 6 meter hoog. Een plein vo, dus waanzinnig gaaf voor kinderen die van plezier houden.
Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden.