Magic

Hans Klok legt zich steeds meer toe op het perfectioneren van zijn theatershow. Hoewel ďMagic ImpossibleĒ de mensen overal op de banken krijgt, wordt het tijd voor iets nieuws.

Henk Prins WIE IS HENK PRINS...? Reeds op jonge leeftijd was Henk Prins gebiologeerd door de magie van de goochelkunst.

Joop Fenstra Magisch entertainment in een modern jasje waarbij ontspanning, verbazing en de broodnodige lach de belangrijkste ingredienten zijn.

Manro en Lois Werkelijkheid wordt een illusie, Illusie wordt werkelijkheid Het leven wordt een show, en de show komt tot leven.

Minze Dijksma begon op jonge leeftijd met goochelen. Al snel bleek dat hij naast inzet ook veel talent had. Door hard te werken aan zijn trucs en veel optreden wist de Friese goochelaar zelfs een ...

René van Hooren Zoekt u nog een spraakmakende act op uw feest of evenement? Iets waar uw gasten nog lang over zullen napraten! Met zo'n 20 jaar ervaring weet ik de juiste sfeer te creŽren .....

Theo van der Geest goochelaar met een knipoog

Magic Unlimited

Met een spetterende illusieshow veroverden zij in korte tijd een geheel eigen plek in de wervelende wereld van de showbusiness.
Magic Unlimited bestaat uit 3 jonge illusionisten - Oscar, Renzo & Mara - die verbluffende illusies combineren met opzwepende muziek en 'n dynamische dance-act.

Cristian Farla & Bianca

Wanneer is het een illusie?
De smalle grens van werkelijkheid en fictie.
De keus tussen geloof en ongeloof.
Met de show 'Illusion FX' laten Christian Farla & Bianca u kennis maken met hun magie. In een 35 minuten durende spetterende show, vol special effects, verbluffende acts en spannende muziek geven zij inhoud aan het begrip 'Masters of illusion'.