Virtual Reality


Het bijzondere van de Virtual Reality systemen zit'm in het driedimensionale karakter.
Hierdoor ervaren de spelers dat ze lijfelijk in het spel aanwezig zijn. Waar tot nu toe bij ieder spel een afstand aanwezig was tussen speler en het spel plaatst Virtual Reality de speler er middenin.

Laat uw gasten binnen de virtuele wereld treden en, door middel van een 3D-bril en joystick, interactief deelnemen aan een spannend avontuur.
Lach met ze mee als ze van de skipiste afglijden, over de golven denderen, langs verschillende racecircuits scheuren, met de motor uit de bocht vliegen of hun vaardigheden op de green tonen.
Onze zeer realistische simulators geven een ongeëvenaard gevoel van spanning, sensatie en dynamiek, dit alles in een veilig en beschermde omgeving en op een paar vierkante meter vloeroppervlakte.
Afhankelijk van de opstelling kan men tegen de computer uitkomen, tegen elkaar of samen de strijd aangaan.

De zeer flexibele systemen worden op een vakkundige manier geleverd en geïnstalleerd op bijna elke locatie en zijn inmiddels met succes ingezet op personeelsfeesten, beurzen, openingen, opendagen, bedrijfsdagen, bedrijfspromoties en evenementen.

(wenst u meer informatie dan kunt u op de afbeelding of titel klikken)

Aqua Jet Met deze jet-ski simulator is men in staat ook zonder nat pak hun kunsten te tonen op dit, snel in populariteit toenemende, vaartuig. Golfslag en beweging worden gesimuleerd door middel van het luchtgeveerde controlesysteem.

Daytone USA is voorzien van de meest geavanceerde computer graphics voor een nog realistischere rijervaring die op de 29" monitoren volledig tot hun recht komen.

Fotostudio of Illusions “FOTOSTUDIO OF ILLUSIONS” plaatst u in een wereld waar grenzen vervagen tussen werkelijkheid en fantasie. Een actieve presentatie waarbij het publiek wordt uitgenodigd, om zijn eigen fantasie te creëren.

Manx TT Twin Ervaar de sensatie en snelheid van de Manx TT (Tourist Trophy) Superbike simulator. Deze TT staat bekend als een van de moeilijkste motercycle competities van de wereld. Gehouden op het Isle of Man; een mooi eiland gelegen in de Ierse zee tussen Ierland en Engeland.

Total Recoil Pak je geweer - een exacte kopie van de alom bekend “Winchester rifle” - en laat zien wat je kan. Men kan kiezen uit het spel “Claymaster” (kleiduif schieten) of “Quickshot Carnival” (kermisschiet spel) waarbij snelheid en oplettendheid zeer belangrijk zijn.

Virtua Racing Twin Spanning en sensatie op uw evenement gegarandeerd. Zeer geschikt voor personeelsfeesten, feestavonden enz.

Virtua Skiing "Alpine Racer" Een afdaling maken waarbij je zo snel mogelijk en zonder stoten naar beneden moet manoeuvreren of een slalom maken waarbij je techniek en snelheid moet combineren om hindernisses te ontwijken.

Virtuality De speler waant zich in een compleet andere wereld van science-fiction. Het bijzondere zit 'm in het driedimensionale karakter. Hierdoor ervaren de spelers namelijk dat ze lijfelijk in het spel aanwezig zijn.Nog meer mogelijkheden zijn:

Putting Challenge 2
Een golf simulator die nooit verveelt.
Met een keuze uit 108 verschillende holes verdeeld over 6 golfcourses, kan men uitvoerig zijn of haar putting techniek beoefenen.
Een spel voor 1 tot 4 spelers, met een automatisch bal-retour systeem en een geraffineerd mechanisme om steeds een andere vorm aan de green te geven waarbij de speler(s) steeds opnieuw uitgedaagd word(t)en.

Downhill Bikers
Een schitterende 3D mountainbike simulator voor 1 of 2 spelers.
Je neemt plaats achter een 72 cm. monitor zittend op een echte mountainbike en beleeft de afdaling van je leven.
Tegen elkaar of tegen 3 andere virtuele rijders baan je je een weg naar beneden, langs gevaarlijke bergwegen en rotsen, in een race tegen de klok.

Alpine Surfer
De Alpine surfer is gebasseerd op de snelst groeiende tak van wintersport ter wereld: snowboarden!
Alpine surfer stelt de speler in staat zijn/haar snowboard kunsten ten toon te spreiden op 2 pistes in 2 verschillende modes.
In principe is het de bedoeling om zo snel mogelijk de parcoursen af te leggen, maar de speler krijgt ook de gelegenheid om sprongen met "air-tricks" te maken en zelfs te "jibben" (stunten over natuurlijk obstakels) over boomstammen en afrasteringen.
Een geweldige ervaring voor jong en oud.

Top Skater
's Werelds eerst high-tech skateboard simulator.
Zeer realistisch skateboarding actie waar de speler verschillende air-tricks kan uitvoeren zoals Kick-Flips, 180-degree Turns, Three-Sixty Flips, Indy Nose Bones, en Ollies door zijn/haar gewicht te verplaatsen op de replica skateboard.

Angler King
De Angler King gebruikt een speciaal ontwikkeld luchtdruk systeem om een zeer realistische sportvis ervaring te simjuleren.
Hoe groter de vis hoe zwaarder de trek aan de hengel en dan is het de kunst om je vangst binnen te halen.
Te hard trekken - dan breekt je lijn, te zacht - dan ben je hem kwijt.
Bewijs je kunde en ga de strijd aan met verschillende soorten vis uit de hele wereld.

VR Flicht Simulator
een unieke "mock-up" cockpit van een gevechts-vliegtuig, compleet met alle knoppen en instrumenten die je daar van mag verwachten. De "piloot" neemt plaats achter dit indrukwekkend paneel, zet de virtual reality bril op en begint aan zijn/haar opdracht: opstijgen vanaf een vleigdekschip en alle vijandige doelen uitschakelen!!
Het bijzonder boeiend interactieve spel met fantastische computer gafies en "sound-effects" waardoor de speler de spanning en sensatie beleeft van een echte "fighter piloot".
Een ideale traffic-builder bij beurzen en promoties en een geweldig attractie op elk evenement.


Transport 6
is een zeer flexibele motion based simulator die plaats biedt aan 6 personen.
Een zeer mobiele unit die zowel binnen als buiten geplaatst kan worden (als deze door een standaard dubbel-deurs ingang past).
Deze unieke simulator maakt gebruik van een single-phase, 220V stroomaansluiting en de vereiste vloeroppervlakte bedraagt 5m breed x 3.5m diep x 3m hoog.
Met een capaciteit van circa 90 personen per uur heeft de TRANSPORT 6 simulator een zeer hoge doorstroming.

Daarnaast kunnen wij u een ruime keuze van simulaties aanbieden t.w: rollercoaster-, vlieg-, onderwater-, ruimtevaart-, vliegend tapijt- en futuristisch rides. Het is zelfs mogelijk een ontdekkingstocht door het menselijk lichaam mee te maken of een reis terug in de tijd.

De TRANSPORT 6 systeem is een zeer enerverende en spectaculaire attractie op elk evenement.