Ballonartiest

Micha de Haan

Bent u op zoek naar een ballonartiest die tijdens uw kinderfeestje, bruiloft of evenement de gasten vermaakt en ook nog eens in het zonnetje zet met de mooiste creaties, zoals Elmo, Tweety of Mickey Mouse? Zoek dan niet verder!

De Jarige Job!!!
Ga er maar vanuit dat hij/zij de dag van zijn leven zal hebben. Dankzij de ballonnenartiest zal zijn/haar populariteit stijgen op school met wel 200%.
Voor zowel meisjes, jongens als gemengd heb ik 100den verschillende kleine en grote balloncreaties. Aan het einde van mijn optreden krijgen de kids ook nog een workshop, waarin ze met theatrale improvisatie zelf een ballon leren vouwen.

Uw Bruiloft en Receptie!!!
Ballonnen zijn sowieso een symbool voor feestelijkheid. Met mijn ballonnen op uw feest of evenement zullen al uw kennissen en vrienden in een klap overtuigd zijn van uw organisatorisch talent! De magie en de creativiteit zullen de belevenis van uw gasten gegarandeerd versterken.
Ze zullen zich allen afvragen: "Waar heb je die vandaan geplukt?"

Clown
De BallonArtiest is geen geschminkte clown en blaast géén simpele hondjes en beertjes.
Ik heb van me eigen al een natuurlijk clownsgezicht.
Het is zelfs zo dat de kinderen me zonder schmink en gek pak ook de clown noemen.

Veel mensen die mij boeken waren eerst op zoek naar een ballonnenclown, maar zagen in mij een heel goed alternatief.

Wat doe ik?
De Ballonartiest is gespecialiseerd in balloncreaties zoals tekenfilmfiguren, fluor discobollen, kinderspeeltjes tot en met een ware dierentuin die tot leven komt!
Ik maak het grote werk SUPERSNEL, dit niet ten koste van het vermaak en vertier!!!

Of het nu bij u thuis is, een schoolfeest of een sinterklaasfeest, met kinderentertainment van ballonartiest Micha de Haan maakt u er een spectaculair en origineel feest van.
De knalgave stripfiguren, de opgeblazen ballondieren, meer dan 40 verschillende kleuren, goocheltrucs, spelletjes en dansen met muziek en ballonnen, een leerzame maar ook theatrale workshop speciaal voor de kids of een gevecht met ballonzwaarden en ballonraketten!!!
Zomaar een greep van de leuke dingen die op een kinderfeestje van Micha de Haan gebeuren.

Al uw gasten zullen verbaasd zijn bij mijn creaties, niet alleen de kids! Het komt dan ook veelvoudig voor dat ik na het kinderfeestje nog een lange tijd doorga om voor de volwassen gasten ook een ballonnetje in elkaar te draaien. Heel leuk, maar U zult zeker de blits steken bij al uw vrienden als ik voor een van de gasten van uw feest een hele mooie Winnie de Pooh maak of Tijgertje uit ballonnen!!

Workshop ballonfiguratie!
Ik combineer mijn optredens met een animatie-WORKSHOP!!!
Dit houd in dat de kinderen/ jongeren met elkaar en mij een op een speelse manier 1 of meer creaties kunnen leren maken!!!