Duo's

Ongeremd

Gitaarduo

Met hun tomeloos enthousiasme en vrolijkheid trekken ze de meest depressieve cafébezoeker uit hun “dip” .
Ze zetten met hun uitzonderlijk breed en gevariëerd repertoire de meest uiteenlopende bruiloften op z’n kop en laten muzikaal omlijste bedrijfspresentaties “gladjes en gelikt” verlopen.
Ook kom je Ongeremd steeds vaker tegen in instellingen waar mensen wonen met een lichamelijke of verstandelijke handicap.

Door het hoge entertainment gehalte is Ongeremd niet alleen het aanhoren, maar vooral het aanzien meer dan waard.
Dat dit beide heren lukt met slechts twee paar stembanden, twee gitaren, een mandoline, een wasbord, een accordeon, een super tamboerijn, een betonbak/speciekuip, een “zingende fluitketer”, een doedelzak (met fietspomp) en een paar mondharmonika’s, is ietds waar ze zelf ook nog steeds versteld van staan.
Het publiek wordt zoveel mogelijk bij hun “aktiviteiten” betrokken middels gastoptredens. De ene keer “strikken” ze een talentvolle zanger(es), de andere keer zie je een hele ritme-sektie uit het publiek op het podium staan.
Reageert het publiek niet op deze uitnodigingen, dan stappen beide heren van het podium af om de aanwezigen ter plekke mee te laten delen in de muziekvreugde.
Immers ... de heren zijn draadloos, zodat ze met hun zenders probleemloos de hele zaak door kunnen lopen.

Ongeremd speelt zowel versterkt als akoestisch.
Veelvuldig komt het voor dat Ongeremd in de eerste set het publiek buiten op het terras vermaakt met hun grappen en grollen, om ze vervolgens in de tweede set binnen te verwelkomen waar de heren gebruik maken van een geluidsset van 2 maal 500 watt.
Om de “kunststukjes” van Ongeremd te kunnen volgen wordt gebruik gemaakt van een bescheiden lichtinstallatie, die vaak net zo oogeverblindend voor het publiek als henzelf is.

Van de ruim 100 nummers die Ongeremd op het repertoire heeft staan, spelen ze in een avondvullend programma meestal 4 sets van ongever 35 minuten.
Ook verzoeknummers vanuit het publiek worden bijna altijd gespeeld.