Goochelaars

Frederico


INTERNATIONAAL VARIéTé ARTIEST - GOOCHELAAR - CLOWN - ANIMATOR - JONGLEUR - SPEELT NIET ONDER 1 HOEDJE .... MAAR TOVERT UIT ZIJN VERSCHILLENDE HOOFDDEKSELS DE MEEST UITEENLOPENDE CREATIES MET:
VOORAL ... VEEL ... VROLIJKHEID
Met een grote vakkennis en ruim dertig jaar ervaring in zeer veel disciplines, is FREDERICO een meer dan veelzijdig artiest te noemen.

KINDERPROGRAMMA: met een knipoog naar het volwassen publiek, presenteert FREDERICO, als CLOWN, een kleurrijke hoed vol verrassingen en variaties en laat hij de jeugd volop participeren bij vele effecten. Deze show duurt 1 uur en kan ook in twee delen geknipt worden.
GOOCHELSHOW: Met een vlotte conference raakt het publiek al snel betrokken bij de verrassingen, die uit de magische hoed geproduceerd worden.
Deze act kan rondom vertoond worden en duurt 10 minuten.
TABLE MAGIC: Bij diners en- of recepties weet FREDERICO zijn toeschouwers te verbazen met een groot aantal kleine trucs, aaneen geregen met een vlotte babbel waarbij de humor niet vergeten wordt. Avondvullend.
MAGIC BARTENDER: Dit nummer wordt gepresenteerd a la carte als OBER en is een melange van JONGLEREN, BALANCEREN en GOOCHELEN met glazen, flessen, cocktailshakers en dienbladen. Verpakt in een fris en modern geheel. Heel goed te combineren met zijn andere act.
Als hij u het draaiende en wiebelende hotelporcelein voorschotelt.
Tijdsduur 15 min. voor de flessenact en 10 minuten voor het bordennummer.
JONGLEREN: Een klassiek variéténummer met diverse requisieten zoals BALLEN, KEGELS, DEVILSTICKS en natuurlijk HOEDEN. Als Gentleman jongleur laat hij in hoog tempo zijn attributen door de lucht cirkelen.
12 minuten.

ANIMATIE

FREDERICO brengt VARIATIE en ANIMATIE. Geschikt voor personeelsfeesten, bruiloften, braderieën, beurzen etc. De gasten worden verwelkomt door: een BUTLER, een ETALAGEPOP of een BEWAKINGSBEAMBTE, dit naar wens van de klant.
Daarna diverse “MOBIELE” acts zoals: DE KLUNZIGE OBER, DE HELDERZIENDE, DE CLOCHARD en DE SLAAPWANDELAAR. Naar wens kan hij ook als zijn alterego
DHR. LOCO, BURGEMEESTER van de gemeente ALHIER, een speech houden en een lint doorknippen, ter opening van het feest of ter ere van jubilaris of jarige of wat dan ook.
Maar of hij daar echt geknipt voor is ????

STRIJK & ZET: BALTHAZAR STRIJK & FREDERICK ZET twee uit de tijd geraakte heren zorgen voor een ludieke gasten ontvangst. Ook zij brengen diverse “MOBIELE” acts en kunnen zij zich aanpassen naar de wensen van de opdrachtgever.
Ook de z.g.n. THEMAFEESTEN zijn mogelijk.
Avondvullend.

Zoals gezegd: FREDERICO is een veelzijdig artiest en inzetbaar op vele fronten.
De prijs ...? U schrikt zich vast geen hoedje ...