Clown Sander

Clown Sander presenteert een professionele kindervoorstelling vol verbluffende goocheltrucs, jongleren, ballondiertjes, buikspreken en natuurlijk sprankelende humor!


Zo is hij te zien als kok, schilder en goochelaar. Dit leidt tot hilarische situaties waarbij jong en oud worden betrokken, want Clown Sander heeft vaak de hulp van kinderen nodig om een mooie goocheltruc te doen. Uiteraard heeft hij zijn grote vriend Charlie meegenomen, deze brutale vogel brengt Clown Sander tot waanzin en zo voor tranen van het lachen bij jong en oud! De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 12 jaar, maar ook ouders genieten van de afwisselende voorstelling.


De voorstelling is geschikt ter opluistering van bedrijfsfeesten, open dagen, braderieën, openingen en Sinterklaasfeesten. Uiteraard is de kindervoorstelling ook geschikt voor scholen, peuterspeelzalen of naschoolse opvang. In overleg met de organisatie kan het programma aangepast worden aan het publiek, zoals bijvoorbeeld peuters. Voor verstandelijk gehandicapten is er Clown Sander's Belevingstheater.

De voorstelling kan in tijdsduur variëren van 30 tot 50 minuten. Sander beschikt over een eigen geluidsinstallatie.

Meer informatie:

Allround variété-artiest Sander
Showbusiness is van kinds af aan de grote liefde van Sander Balk. Vanaf 1996 tot en met 2005 was hij werkzaam bij het sympathieke Circus Witova. Daarnaast ontwikkelde hij eigen solo-voorstellingen. Hij besloot dan ook in 2006 zijn eigen weg te gaan en zelfstandig door te gaan. Met name met zijn brutale vogel Charlie geniet hij bekendheid bij het publiek. Naast Clown Sander treedt Sander op met zijn eigen variété-show en met diverse circusactis in vele circusproducties. Ook verzorgt hij circusworkshops waarbij kinderen samen met Sander, binnen één middag een echte circusvoorstelling instuderen waarmee als afsluiting wordt opgetreden.