Zigeunermuziek

Violin Serenades


Solo-Act

De solo act “Violin Serenades” is een intieme en charmante serenade-act en is vanwege haar mobiele karakter inzetbaar in verschillende ruimtes per locatie.

Het begeledingsorkest draagt Istvan onzichtbaar mee hetgeen “Violin Serenades” tot een verrassend veelzijdige en unieke act maakt waarbij een geheel orkest in vele stijlen door Isvan zelf wordt gerepresenteerd.

In Joop vd Ende’s Nationale Musicaltour “Anatevka; Fiddler on the Roof ” speelde Istvan de titelrol in vele nationale theaters zoals inTheater Carre in Amsterdam en in het Luxor Theater in Rotterdam.
Samen met Henk Poort, Carry Tefsen, Jules Croiset en Bea Meulman deelde Istvan in het landelijk succes van deze unieke musical die tevens op CD is uitgebracht.

Ook was Istvan gedurende een half jaar persoonlijke Stehgeiger van Andre van Duin in het hilarische RTL4 televisie-programma “Wie ben ik?”.
Reeds in zijn studietijd werd Istvan uitgenodigd om te spelen voor Koningin Beatrix en Prins Claus in het Paleis op de Dam en was hij veelvuldig te gast in radio- en TV-programma’s als Ivo Niehe’s TV show, Tineke de Nooy’s “Tineke” en “Fur Elise” in het Concertgebouw te Amsterdam.
De NOS zond in haar programma “2-Vandaag” een uitgebreid portret uit van Istvan.

Met zijn orkest nam hij meerdere CD’s op die internationaal zijn uitgebracht en resulteerden in tournees in binnen– en buitenland.

Mobiele acoustische act met draadloze minidisc begeleiding. Repertoire: All-round, o.a. licht populair, salon, evergreens, 60's, zigeunermuziek. Kleding Smoking-variaties. Prijs vanaf € 350,- bruto excl. 6% btw. en reiskosten

<<<