Look-a-like.


André Hazes (look-a-like) Ode aan André In september 2004, na het overlijden van zijn idool André Hazes, kwam Kevin tot het besluit om een lied te schrijven en op te nemen ‘Ode aan André’.

Harry Potter Nieuw! Alsof hij rechtstreeks uit het boek is gestapt of achter het witte doek vandaan is gekomen...Boek nu de enige echte look-a-like van Harry Potter voor een Meet ’n Greet !

Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer een bijzondere act van de enige echte Frans Bauer imitator/look-a-like. Misschien heeft u al over deze act gehoord….. naar aanleiding van de ruim 150 spetterende optredens in 2004. De act ‘Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer’ duurt ongeveer een half uur, waarbij de bekende nummers de revue passeren: Als sterren aan de hemel staan, Heb je even voor mij, Een ons geluk, Ik wil met je dansen, etc. Speciale verzoeknummers op aanvraag.

Robbie Williams Tribute Show 2 x 45 minuten live in concert. Lichteffecten, een videoscherm en een perfecte imitatie van Robbie Williams met band, dat is de spectaculaire show van ‘A Tribute to Robbie Williams’. De band geeft een dijk van een show met een avondvullend programma waar nog lang aan terug gedacht zal worden.