Disco


Disco 4 Kids is de kindershow bij uitstek! Een kinderdisco op maat voor alle kids van nu.Supergaaf dus!DSL drive-in-show 1
Complete drive-in met geluidinstallatie tot 250 personen, 8 x par 56 lamp, rookmachine en twee lichteffecten. 1 x D.J. entertainer die de nieuwste hits draait en inspeelt op de wensen van de bezoekers.

DSL drive-in-show 2
Complete drive-in met geluidinstallatie tot 1000 personen, 8 x par 56 lamp, rookmachine, blacklight gun en twee lichteffecten. 2 x D.J. entertainer die de nieuwste hits draaien en inspelen op de wensen van de bezoekers.

DISCO’83 drive-in-show
De show waar het allemaal mee begon. Twee D.J.’s draaien alles van plaat en de oude hits vliegen je om de oren. Complete drive-in met geluidinstallatie tot 1000 personen, 8 x par 56 lamp, olie projectie, een spiegelbol en een lichteffect.

DSL MEGA DRIVE-IN-SHOW
Mega drive-in-show met een geluidinstallatie tot 2000 personen, 16 x par 56 lamp, 4 x Roboscan, Roboscan, blacklicht gun, rookmachine, twee lichteffecten en een 6 meter trus om alles in op te hangen. Deze show wordt ook gedraaid door 2 D.J. entertainers.

Buiten het verhuren van drive-in-shows verhuren wij P.A. en lichtinstallaties voor bands, festivals, modeshows en houseparty’s.


<<<