Jeugdshows

Sander's Variété-show !

In deze gevarieerde kindershow presenteert de allround-variété artiest Sander uiteenlopende disciplines. Sander toont zijn vaardigheden als jongleur met uiteenlopende voorwerpen en als magic-entertainer.
Voor spanning zorgt een act met zwaarden en vuur.
Voor hilariteit zorgt de buikspreekact met de brutale vogel Charlie en 'Master of Ceremony' Dorus.

Rasartiest Sander presenteert met zijn afwisselende Variété-show de voorstelling boordevol interactie, sprankelende humor, spektakel en verwondering.

De wordt ondersteund met een professionele geluids- en lichtinstallatie, is voorzien van een prachtig theaterdecor met velours gordijnen en talrijke lampjes waarmee elke ruimte tot een waar theater wordt omgetoverd.

De voorstelling kan in tijdsduur variëren van 45 tot 90 minuten.

Sander in uw theater!
Sander's variété-show is ook beschikbaar als theatervoorstelling en biedt hiermee drempelloos vermaak in kleiner zalen van theaters.
Een welkome aanvulling in het aanbod jeugdtheater! Naast de solo-voorstellingen kan Sander ook optreden met andere artiesten welke zorgvuldig worden geselecteerd zodat er altijd een harmonieuze show ontstaat.

In de kerstperiode worden er zelfs speciale kerstshows gegeven in een feestelijke aankleding met talrijke lampjes, kerstbomen, guirlandes een een sfeer zoals die bij het Kerstfeest hoort...

Optioneel extra te boeken: Tijgerpythons.