Jeugdshows

Disco 4 Kids - The Show

Een 1 uur durende muzikale kindershow.

Een spetterende samenstelling van de muziekspellen uit "The Disco", gecombineerd met dansspelletjes en een groepsdans.
De kinderen worden 1 uur lang actief vermaakt.

De show wordt geleverd met een computergestuurde lichtshow en geluid.
Supergaaf dus!

Disco 4 Kids presentator Jarno weet de kinderen op een juiste manier te bespelen met zijn opzwepende praatjes. Jarno is opgeleid tot Sociaal Pedagogisch Werker en heeft zich helemaal gespecialiseerd in kinder-entertainment. Jarno kent zijn publiek, niets is hem te gek!!

De Disco 4 Kids kan op ieder groot of klein evenement ingezet worden.
Uiteraard is deze show uitermate geschikt voor alle kinderfeesten, spetterende basisschool- en bedrijfsfeesten voor kids van NU!

Bij het draaien van de muziek wordt rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen.
Alle grote hits die in de Top 40 staan, K3, M-Kids, Kabouter Plop maar ook Grease en andere oude hits in een nieuw Disco 4 Kids-versie komen voorbij.
Kortom alle muziek waar kinderen lekker op kunnen swingen en van uit hun dak gaan... de ouders en leerkrachten trouwens ook!
Naast de muziek zijn er ook echte discolampen en een rookmachine, echt supercool dus!!

De doelgroep is met name de basisschoolleeftijd; kinderen van 4 tot 13 jaar.
Tijdens de show komen niet alleen actuele hits voorbij, maar worden er ook maffe dans-spelletjes met de kinderen gedaan zoals bijvoorbeeld: Een ouderwetse stoelendans, Kiss kiss dans, Limbo dansen en de grootste kinderpolonaise ooit...

Presentator Jarno gaat de kinderen een aantal groepsdansen leren, waar iedereen aan mee kan doen, zoals bijvoorbeeld de Ketchup song, Macarena en Que si, que no...
Hartstikke hip, supercool en interactief! Er zijn vele mogelijke varianten op deze show, zoals bijvoorbeeld een soundmix-playback show, kortom muzikaal maatwerk!